201310061703020927Ateler Eldovi is op het gebied van projectstofferingen werkzaam voor verschillende interieurbouw bedrijven die projecten uitvoeren in diverse branches zoals de horeca, zorg, onderwijs, kantoren enz. Bent u nu ook interieurbouwer/architect/ontwerper en zoekt u samenwerking m.b.t. stoffering van uw project dan kunnen we samen met u prachtig maatwerk leveren.

Zitmeubilair in onder andere hotels, scholen, restaurants en kantoren wordt dagelijks intensief gebruikt en is dan toch sneller onderhevig aan slijtage. Het herstofferen van dergelijk meubilair is een interessante optie,  daar met een nieuwe bekleding het meubelstuk er weer als nieuw uitziet en ook weer jaren meekan, tevens is dit vaak een goedkoper alternatief is dan de aanschaf van nieuwe banken of stoelen.

Heeft u nu binnen uw bedrijf een aantal stoelen of banken waarvan de basis nog in prima staat verkeert, maar de stof versleten of vervuild is, of gaat u over op een andere huisstijl? Ook dan kunt u contact opnemen met Atelier Eldovi. Wij hebben verschillende brandvertragende stoffen in onze collectie en kunnen op verzoek ook brandvertragend schuim leveren.

U kunt altijd geheel vrijblijvend een offerte voor herstoffering van uw meubilair bij ons opvragen. We denken graag met u mee om uw wensen te realiseren.